Pitanja i odgovori


Šta je uračunato?

U cenu je uračunato osoblje i to: Šanker, DJ, nekoliko ljudi iz obezbeđenja.


Koliko gostiju klub Exit može da primi?

Veliki klub je povrsine 90 m² i idealan je za oko 70-100 ljudi, a maximalni kapacitet kluba je 120 gostiju.

Ukoliko imate manje gostiju, npr. 30-40 – manji klub je pogodniji i bolji izbor za manje zurke, jer ne izgleda da je klub poluprazan, a i cena manjeg kluba je povoljnija


Da li će u klubu biti samo naši gosti ili može da uđe neko ko nije pozvan?

Klub je zatvorenog tipa i mogu da uđu samo gosti koje vi pozovete. Zato je spisak gostiju OBAVEZAN. Taj spisak podrazumeva ime i prezime svakog gosta. Ako neko dovodi dečka ili devojku, a ne znate ime, mozete pored imena dodati „+ 1“. Izbegavajte veće grupe npr „vas drug + 6“ zato što su to gosti koje ne poznajete i mogu vam praviti probleme. Ako se pojavi gost koji nije na spisku, ulaz u klub mu neće biti dozvoljen. Ovo ne treba da bude shvaćeno kao neko rigorozno i kruto pravilo, kao nečiji hir, već kao nešto što uvećava Vašu bezbednost i obezbeđuje dobar provod.


Da li se piće plaća i da li možemo doneti svoje piće?

Stvar dogovora.


Koliko pića treba kupiti za 18.rođendan?

Izaći ćemo vam u susret u proceni količine pića i napraviti zajedno neki spisak koliko čega treba uzeti. Ne postoje neka ograničenja ali naravno, ne treba preterivati.


Da li DJ ima sve od muzike ili muzika treba da se donosi?

DJ muziku pusta sa kompjutera i tu su uvek prisutni skoro svi žanrovi.

Imamo preko 20 000 pesama. Žurke i rodjendani su naša specijalnost tako da o muzici nema potrebe da brinete. Ipak, DJ se unapred dogovara o muzici sa slavljenikom. Ukoliko hoćete, možete doneti neke pesme na CD – u ili Flash memoriji. Možete sami napraviti listu od početka do kraja žurke kod kuće ali ne preporučujemo zato što nije dobro kad se muzika unapred odredi i kad mora da ide po nekom redosledu. DJ je tu da oseti i napravi atmosferu.

Muzičke zelje se ispunjavaju ukoliko se uklapaju u koncept…


Da li se naplaćuju slike koje napravi fotograf?

Slike se ne naplacuju. Fotografisanje će biti po želji i/ili spontano . Tako će taj jedinstven dogadjaj biti ovekovečen i ostaće Vam lepa uspomena.


Da li klub ima ventilaciju i da li je zagušljivo?

Klub ima klima uredjaje i zaseban sistem za ventilaciju, tj. izbacivanje starog i ubacivanje svežeg vazduha. To, naravno, ne znači da ćete se osećati kao na vrhu neke planine ili u šumi, ukoliko je u klubu velika gužva i gosti uglavnom puše, malo duvanskog dima je neizbežno…


Kad klub Exit može da se vidi?

Pokazivanje kluba je potrebno i obavezno zakazati telefonom minimum 3h ranije – zato što klub nije uvek otvoren. Pokazivanje je isključivo za goste koji su blagovremeno zakazali gledanje kluba na broj 064/929-00-22


Da li se može doneti hrana?

Naravno ali ne preporučujemo veće količine. Isto važi i za tortu osim u slučajevima DEČIJIH RODJENDANA. Ako biste ipak voleli da Vaši gosti imaju neko posluženje, najbolje je da donesete apetisane kao što su kikiriki, indijski orah, badem i slično. Mogu i forneti. Rasporedićemo ih po stolovima u činijama koje ćemo vam dati na korišcćnje. Za ozbiljnije skupove možemo preporučiti firme koje imaju profesionalni ketering.


Da li treba doneti čaše?

Plastične čaše doneti ukoliko je piće Vaše. Najbolje su od 0,5l za pivo i 0,2l za sokove. Staklene čaše ne možemo dati na korišćenje na proslavama punoletstava i dečijim rodjendanima zbog loma.

Izuzetak su žurke gde su gosti srednjih godina ili malo ozbiljniji 🙂

Za sve informacije i rezervacije možete pozvati na telefon:

064/929-00-22


Comments are closed